Accident pe Calea Turzii! Un șofer băut a ieșit cu autoturismul în decor - FOTO


UPDATE

Ahmed El Astal, un student la medicină în anul patru și voluntar de 3 ani la ambulanță, a intervenit primul pentru a acorda ajutor în cazul accidentului de pe Calea Turzii. ”Am oprit mașina pe dreapta ca să acord primul ajutor șoferului în stare de ebrietate. L-am găsit în timpul unei convulsii Tonico-Clonice, deci în mod cert și-a pierdut starea de conștientă în timpul mersului, motiv pentru care a ieșit de pe carosabil provocând accidentul. Imediat am identificat patologia acestuia după care i-am acordat suportul vital de bază, urmând să îl ridic în ax și l-am menținut așa până la sosirea echipajului SMURD. Într-un final, l-am predat în siguranță”, ne-a relatat Ahmed El Astal.

------------------

ISU Cluj raportează un incident rutier produs marți, 7 mai, în jurul orei 14.00, pe Calea Turzii. ”Un autoturism a intrat intr-un gard pe strada Calea Turzii”, anunță ISU Cluj.

Accidentul a survenit pe fondul fenomenului de acvaplanare, frecvent în timpul zilelor ploiase. Șoferul a intrat lansat în curbă și nu a mai putut controla autoturismul.

ISU Cluj anunță că au intervenit acolo un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare  și un echipaj SMURD de terapie intensivă.

O persoană a fost extrasă de pompieri în stare de conștiență și a fost preluată de echipajul SMURD în vederea transportului la spital.

În jurul orei 14:00, un conducator auto, in varsta de 43 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un auto pe Calea Turzii, pe sensul de coborâre, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrand in coliziune cu gardul unui imobil.

In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca soferul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat (contraventie). Soferul a fost transportat la spital.

59638029_2164200887034939_3372803187227492352_n.jpg

Foto: Soferi de Weekend Cluj

Comentarii Facebook