Accident pe B-dul Nicolae Titulescu! Nu a acordat prioritate troleibuzului - VIDEO și FOTO/UPDATE Șoferul nu avea permis

 

Un grav accident de circulație s-a produs joi seara, în jurul orei 23.00, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din cartierul Gheorgheni.

 

Conform unui martor, un autoturism a ieșit de pe strada Septimiu Albini și nu a acordat prioritate troleibuzului. Mașina a fost lovită puternic de mijlocul de transport în comun, iar în urma impactului a lovit un alt autoturism parcat.







 

 

 

Foto: Laci Szebeni

-----------------------------------------

 UPDATE

 

La ora 22.23, un autoturism care circula de pe strada Arieșului a intrat pe Bulevardul Nicolae Titulescu, neacordând prioritate unui troleibuz care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul a fost proiectat în alte trei autoturisme parcate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, comisar șef Daniel Graur.

 

În urma cercetărilor s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 19 ani, care nu deținea permis de conducere.

 

Accidentul s-a soldat cu cinci victime, toți aflați în autoturism. Un adolescent de 17 ani și o tânără de 14 ani au fost răniți grav, iar alți doi pasageri, în vârstă de 17 ani, dar și conducătorul auto au fost răniți ușor.

 

Polițiștii l-au reținut pe șoferul de 19 ani, care a cauzat accidentul.

 

 

Comentarii Facebook