Accident mortal pe un drum din Cluj! Un șofer de TIR a intrat pe contrasens și a făcut praf o mașină


Un accident rutier grav, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc duminică seara, pe raza localitatea clujeană Luna. În accident au fost implicate un TIR și un autoturism.

Din primele informații, se pare că șoferul autotrenului ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Șoferul autoturismului a fost grav rănit în urma impactului, fiind declarat decedat de către echipajele de salvare ajunse la fața locului, scrie someseanul.ro.

În urma impactului, șoferul TIR-ului, un bărbat de 29 de ani, a scăpat vehicului de sub control, ieșind de pe partea carosabilă. Acesta a distrus un gard, a rupt o țeavă de gaz și s-a oprit în curtea unei gospodării.

Alimentarea cu gaz a fost întreruptă în localitate până când angajații companiei de gaze vor remedia defecțiunile.

”În jurul orei 18:30 am fost sesizați cu privire la faptul că pe DN1 E60, în localitatea Luna, s-a produs un accident rutier. Din primele informații, un autotren care circula pe direcția Luduș-Câmpia Turzii, ar fi intrat pe contrasens unde ar fi acroșat un autoturism care circula regulamentar.

TIR-ul era condus de un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca, iar autoturismul de un bărbat de 33 de ani din județul Mureș. Șoferul autoturismului a decedat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Circulația în zonă a fost oprită timp de mai bine de o oră, apoi a fost reluată pe un singur sens de mers.

Comentarii Facebook