Accident MORTAL pe strada Campul Painii! Pieton strivit pe trecerea de pietoni - FOTO/VIDEO

Accident pe strada Campul Painii. Un accident rutier, sodat cu rănirea unei persoane, a avut loc marți, în jurul orei 13.10, pe strada Campul Pâinii, din Cluj-Napoca.

Mai exact, este vorba despre un pieton lovit de mașină în zona trecerii de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii.

Victima a fost rănită grav, iar medicii din cadrul echipajelor SMURD efectuează manevre de resuscitare. ”Două echipaje de pompieri și un echipaje de terapie intensivă SMURD s-au deplasat de urgență la locul accidentului pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat ce a fost lovit de un autoturism pe str Câmpul Pâinii din municipiul Cluj Napoca. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru persoana accidentată grav în acest accident”, a precizat și purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

------------------

UPDATE

Conform primelor informații, un bărbat de 49 de ani, din Cluj Napoca, la ieșire din parcarea unui imobil ar fi efectuat viraj la stanga, peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Florești, care se afla în traversarea regulamentară a străzii.

Medicii au fost nevoiți să declare decesul victimei.

Persoana accidentată a fost extrasă de sub autoturism de către echipajele de pompieri, folosind pernele de înaltă presiune, pentru a ridica autovehiculul de la sol.

Manevrele de resuscitare efectuate cca 50 de minute de echipajele SMURD și pompieri, din păcate, nu au readus semnalele vitale pentru bărbatul rănit în accident”, a precizat Andrei Biriș.

--------------------

UPDATE 1

Cel care conducea Jaguarul este un cunoscut milionar clujean. Acesta a spus că nu a văzut pietonul din cauza stâlpului de la geam și că un alt șofer i-a făcut semn că treacă linia continuă, deși putea opta să întoarcă la sensul giratoriu de lângă parcarea de unde a ieșit.

Vezi AICI cine e șoferul.

Comentarii Facebook