Accident mortal la Căpușu Mare. Un polițist de frontieră băut la volan a intrat într-o Dacie


Un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc, miercuri dimineață, în jurul orei 06.45, pe raza localității Căpușu Mare.

Din primele informații, se pare că un polițist care se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice, conducea în condiții de ceață, iar la un moment dat a lovit din spate o Dacie Papuc, care circula fără lumini.

Un bărbat de 25 de ani din localitatea Poieni, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Căpușu Mare, dinspre Cluj-Napoca spre Huedin, a intrat în coliziune față-spate cu autovehiculul care îl preceda. În acest context, autoturismul acroșat a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat de 68 de ani, din Gilău, conducătorul autovehiculului proiectat pe contrasens, și cu rănirea gravă a unui bărbat de 39 de ani, conducătorul autoturismului care circula dinspre Huedin spre Cluj-Napoca.

Șoferului de 25 de ani, care a cauzat accidentul, i-au fost luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

 

FOTO: Arhivă

----------------------------------

UPDATE

 

Șoferul care a cauzat accidentul de la Căpușul Mare, este polițistul de frontieră este Ciprian Ghiran.

 

FOTO: Facebook

------------------

UPDATE

 

Polițistul care a cauzat accidentul rutier de miercuri dimineață, de la Căpușu Mare, soldat cu decesul unei persoane, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

 

Polițistul de frontieră care a cauzat accidentul de la Căpușu Mare, soldat cu moartea unei persoane, a fost reținut

Comentarii Facebook