Accident mortal în localitatea Răscruci, județul Cluj! Un bărbat și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz


Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident grav care a avut loc luni, 11 aprilie, în jurul orei 14:00 în apropiere de Bonțida în localitatea Răscruci, județul Cluj. Pompierii din cadrul Detașamentului 1  Cuj-Napoca inervin la fața locului, alături de un echipaj SAJ.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci, comuna Bonțida. Apelul de urgență a fost primit la ora 14:00, iar pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale. În cadrul incidentului rutier, au existat și scurgeri de gaz, fiind solicitată o echipă a distribuitorului pentru a remedia situația. În mașină de află un bărbat în jur de 45 de ani care momentan se află încarcerat, echipa de față încearcă să îl scoată din autoturism. Până la sosirea echipajelor de la compania de gaz, pompierii au asigurat măsurile PSI”, informează ISU Cluj.

masina rascruci 1.jpeg

Șoferul mașinii care a fost încarcerat între rămășițele mașinii a murit la scurt timp după impact, chiar înainte să fie eliberat de către echipa de descarcerare aflată la locul accidentului.

Nu se știe cu exactitate care a fost cauza accidentului. Polițiștii clujeni au deschis o anchetă în acest caz. 


Comentarii Facebook