Accident MORTAL în Cluj. Șoferul a decedat după ce microbuzul pe care îl conducea a intrat într-un gard


Polițiștii clujeni au intervenit la un accident rutier violent produs pe DN1C, în localitatea Răscruci din județul Cluj. Microbuzul condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Sălaj, a intrat într-un gard. Din nefericire, în urma coliziunii șoferul a decedat. 

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Răscruci, județul Cluj. Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ajuns la km 26+520, ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unui imobil din proximitatea drumului”, anunță IPJ Cluj. 

Din nefericire, în urma impactului, medicii au constatat decesul conducătorului auto. Conducătorul auto se afla singur în autoturism.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci, comuna Bonțida. Apelul de urgență a fost primit la ora 14:00, iar pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale. În accident a fost implicată o autoutilitară, în care se afla un bărbat încarcerat, în vârstă de 43 de ani. Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața. La evenimentul rutier existau scurgeri de gaz, fiind solicitată o echipă a distribuitorului pentru a remedia situație. Până la sosirea echipajelor de la compania de gaz, pompierii au asigurat măsurile PSI”, notează ISU Cluj. 

Comentarii Facebook