Accident lângă Sala Polivalentă. Pietoni loviți pe trecere de un vitezoman - VIDEO și FOTO

Un accident grav de circulatie s-a produs duminica seara, in zona Salii Polivalente.

Trei pietoni au fost loviti. În total cinci persoane au fost rănite ușor.

Conform Poliției Cluj, șoferița VW -ului cfu numere de Sălaj a intrat în intersecție pe roșu, iar BMW -ul circula regulamentar.

Cauza producerii accidentului a fost nerespectarea culorii roşii a semaforului. Au fost cinci victime, între care trei pietoni. Femeia care a provocat accidentul este printre persoanele rănite”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Pietonii traversau regulamentar.

Au fost consultate 8 persoane de către personalul medical ajuns la locul evenimentului, dintre care doar cinci au fost transportate la spital cu răni ușoare (traumatisme la nivelul capului/abdomenului). 

Au fost dislocate la locul evenimentului două echipaje de terapie intensivă mobilă SMURD și SAJ, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o autospecială cu modul de descarcerare.

Pe lângă acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat echipajele ISU/SMURD au asigurat zona accidentului având în vedere scurgerile de hidrocarburi și s-a balizat zona pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor consultate, având în vedere zona intens circulată”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș. 

IMG-20190331-WA0036.jpg

WhatsApp Image 2019-03-31 at 10.22.36 PM.jpg

WhatsApp Image 2019-03-31 at 10.22.30 PM.jpg

WhatsApp Image 2019-03-31 at 10.22.38 PM.jpg

Comentarii Facebook