Accident la Mociu! O masina rasturnata a fost lovita de un alt sofer FOTO

 

Un autoturism rasturnat in comuna Mociu a fost lovit in plin de un alt sofer, care nu a observat accidentul si nu a mai apucat sa evite impactul.

 

"Am inregistrat un apel in jurul orei 18.30, dar cand am intrebat daca sa intervenim ni s-a spus ca nu s-au inregistrat raniti. Dupa circa 20 de minute, am primit un alt apel din aceeasi zona, prin care ni s-a cerut ajutorul. Autoturismul din primul accident a fost lovit de un alt sofer", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris.

 

In accident au fost implicate un Duster, un Audi si o Dacie 1310.


"Un autoturism (n.red. Audi) a iesit in decor pe DN 16, duminica, in jurul orei 18.30, dar fara victime. In jurul orei 18.44, pe DN 16, pe raza comunei Mociu, in afara localitatii, s-a produs un alt accident rutier soldat cu ranirea usoara a doua persoane si avarierea a doua autotovehicule.

C. Ioan, de 21 de ani, din Mociu, in timp ce conducea un autovehicul din directia Reghin spre Cluj-Napoca, intr-o curba, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a patruns pe sensul opus, intrand in coliziune cu un alt autovehicul condus de N. Alexandru din Sarmasu, judetul Mures.

Accidentul s-a soldat cu ranirea unei minore de 14 ani din Sarmasu si a unui alt minor, tot din Sarmasu, pasageri in autoturismul lui N. Alxendadru. Cele doua autoturisme au fost avariate, iar valoarea pagubelor este de 22 de mii de lei. Din primele cercetari, C. Ioan este vinovat de producerea accidentului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Adnana Ilies.

Comentarii Facebook