Accident între Vâlcele și Mărtinești. Șoferul ar fi adormit la volan - FOTO


Un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs joi dimineața, în jurul orei 8:50, între localitățile Vîlcele și Mărtinești.

Un autoturism condus pe sensul de mers Cluj-Napoca - Turda, de un barbat de 39 de ani din Satu Mare, a pătruns pe sensul opus și a acroșat un alt autoturism care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca. Autoturismul lovit era condus de un bărbat de 22 de ani, din Turda, iar in urma impactului acesta a ricoșat pe banda 1, unde a intrat în impact cu un alt autoturism, condus de un barbat in varsta de 28 de ani, din comuna Frata, județul Cluj”, a precizat Poliția Cluj.

Ultimul autoturism a ieșit de pe drum și s-a răsturnat în câmp. În accident a fost rănită o femeie în vârstă de 49 de ani din com Frata, județul Cluj.

Cauza posibilă a producerii accidentului este adormirea la volan.

WhatsApp Image 2019-10-24 at 10.09.05.jpeg

ISU Cluj precizează că la acest accident au fost trimise două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

La sosirea pompierilor au fost găsit un autoturism ieșit circa 10 metri în afara părții carosabile, iar pasagerii care se aflaseră în autoturism în afara acestuia.

O femeie de circa 45 de ani a suferit fracturi la nivelul membrelor inferioare și se afla în stare gravă în momentul sosirii echipajelor de intervenție. Aceasta a fost preluată urgent de echipajul SMURD de terapie intensivă pentru acordarea asistenței medicale și transportul de urgență la spital.

Au mai fost consultați de echipajele SMURD doi bărbați din autoturismul ieșit în afara părții carosabile, care au refuzat transportul la spital”, a precizat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Comentarii Facebook