Accident între un jeep și taxi, la Cluj: „Nu e un joc de care pune primul piciorul în sens” - VIDEO


Un accident rutier s-a produs în Cluj-Napoca, într-un sens giratoriu de pe strada Fabricii, după ce un taximetrist cu viteză mare s-a aruncat într-un jeep. Din cauza impactului taxiul a distrus mai multe marcaje care se aflau pe carosabil.

Accidentul a fost surprins de către camera de filmat a unui participant în trafic. În videoclip se poate observa cum taximetristul a intrat în sensul giratoriu cu o viteză ridicată, în același timp în care un autoturism tip jeep ajungea în locul în care accidentul urma să se producă. Filmarea a fost distribuită pe rețelele de socializare și a creat o dezbatere aprinsă, șoferii încercând să dezbată a cui a fost vina.

Nu e un joc de care pune primul piciorul în sens. Cel cu jeepul trebuie sa îi acorde prioritate celui cu taxiul, adică dacă vezi ca vine masina oprești și îi acorzi prioritate,” a comentat un utilizator care consideră că masina tip jeep este de vină pentru că nu a acordat prioritate taximetristului.

Culpă comună, taxiul viteză prea mare, jeepul neacordare prioritate sens”, a răspuns un șofer care pune vina pe ambele autoturisme aflate în accident.

În primul rând sensurile giratorii sunt de vină că sunt făcute în așa fel încât să permită intrarea cu viteză mare fără a încetini. Taxiul a zburat prin sens, s-a băgat în fața Jeep-ului și a fost lovit. Conform regulilor va pica jeep-ul vinovat, dar în realitate nu e așa,” a precizat un alt utilizator care consideră că vina este a taximetristului, dar și a infrastructurii rutiere.



Comentarii Facebook