Marti 21 Martie

FOTO - Accident între Jucu și Gădălin: Un autoturism condus de o tânără de 20 de ani s-a răsturnat în afara carosabilului


Pompierii clujeni au fost detașați la un accident rutier care a avut loc joi, 1 decembrie, în jurul orei 16:00 între localitățile Jucu și Gădălin. 

Din primele informații, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului salvatorii au găsit o victimă de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, care a avut nevoie de asistență medicală.

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Jucu și Gădălin. Un autoturism este răsturnat, iar salvatorii au găsit în afara acestuia o tânără care primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Victima  în vârstă de 20 de ani este conștientă, cooperantă, și va fi transportată în momentele următoare la spital. Pompierii asigură totodată măsurile PSI. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare”, informează reprezentanții ISU Cluj. 

jucu accident 1.jpeg

jucu accident 2.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ161, în afara localității Jucu de Sus. Din primele informații, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe sectorul de drum menționat mai sus, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior rasturnându-se în afara părții carosabile”, au mai transmis salvatorii de la ISU Cluj. 

În urma evenimentului, tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.  Testarea acesteia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Comentarii Facebook