Accident între Gilău și Căpuș. Șase persoane au fost rănite - FOTO

 

Un accident de circulație soldat cu victime și mai multe mașini avariate s-a produs luni seara, în jurul orei 19.30, între Gilău și Căpuș.

 

Două autoturisme au fost avariate serios în urma accidentului, unul fiind proiectat în afara carosabilului.

 

Victimele au primit îngrijiri medicale.

----------------

UPDATE

 

La data de 15 august a.c., în jurul orei 19:30, pe DN1E60,  pe raza comunei Gilău, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a 6 persoane şi avarierea a cinci autovehicule, în urma unei depășiri interzise.

 

Conform primelor cercetări, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1E60, pe direcţia Oradea - Cluj-Napoca, s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de vehicule într-o zonă în care această manevră este interzisă.  Astfel, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus, iar la revenire pe banda sa de circulație a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula pe aceeași direcție de mers.

 

În urma impactului, autoturismul care circula pe direcția Oradea-Cluj-Napoca, a fost proiectat în afara părții carosabile, context în care a acroșat autoturismul care-l preceda și care, la rândul său, a fost proiectat în autovehiculul din față.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea a șase persoane. Astfel, a fost rănit un bărbat, de 63 de ani, din comuna Poieni, conducător al autovehiculului proiectat în afara părții carosabile, precum și o femeie, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în același autovehicul. De asemenea, patru pasageri în autovehiculul angajat în depășire, persoane cu vârste cuprinse între 11 și 57 de ani, din Florești și Cluj-Napoca, au fost răniți.

 

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 35.000 de lei.

Comentarii Facebook