Accident in Piata Lucian Blaga din Cluj - Napoca. Un sofer baut a intrat intr-o ambulanta care transporta un pacient

Un autoturism Citroen a intrat in aceasta dimineata intr-o ambulanta privata care transporta un pacient. Totul s-a intamplat in piata Lucian Blaga, in jurul orei 9.30. Soferul care a povocat accidentul era baut, sustin politistii.

 

Soferul autoturismului Citroen venea de pe strada Gheorghe Sincai si a intrat in ambulanta care trecea prin piata si se indrepta spre strada Napoca. Autospeciala transporta un pacient de la Spitalul Clinic Judetean Cluj.

 

Impactul a fost violent, iar autoturismul Citroen a fost proiectat intr-o cladire unde functioneaza o sucursala a Bancii Transilvania. Soferul, un student din Cluj, a fost ranit iar din ambulanta au necesitat ingrijiri medicale conducatorul auto si pacientul transportat.

 

In urma examinarii cu alcooltestul politistii au stabilit ca tanarul era baut in si avea o alcoolemie de 0,42 mg litru alcool pur in aer expirat. "Pe langa faptul ca a consumat bauturi alcoolice, tanarul student nici nu a acordat prioritate ambulantei care circula spre strada Napoca. Il vom duce la IML pentru prelevare de probe biologice", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup.

 

Tanarul este acuzat de vatamare coporala si conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii Facebook