Accident în lanț în Jucu. UPDATE - Traficul s-a reluat VIDEO


Un accident în care au fost implicate 5 autoturisme s-a produs pe raza localității Jucu, pe DN 1C.

Conform primelor informații, cinci autoturisme s-au lovit în lanț, fiind cel puțin 2 persoane rănite. 

La acest accident intervine Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE 19.05

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs pe DN 1C, loc Jucu Herghelie, în jurul orei 17:10.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit cinci autoturisme avariate și o femeie, care nu putea să iasă din autoturism. Au fost utilizate echipamentele speciale pentru a asigura accesul la persoana blocată în autoturism și a fost scoasă de către pompieri utilizând de echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor leziuni suferite. Doamna, de aproximativ 60 de ani, a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital. Era conștientă și cooperantă.

Ceilalți ocupanți erau ieșiți din autoturisme și au fost consultați de către echipajele medicale. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul cu suspiciune de fractură la unul din membrele inferioare și celălalt se pare ca suferit afecțiuni ușoare.

UPDATE 19.45

Traficul a fost reluat.

UPDATE 20.20

La Jucu, o femeie de 68 de ani, din Bistrița Năsăud s-a angajat într-o depășire a unui alt autoturism. Când a văzut că din sensul opus se apropie alte autoturisme, a încercat să intre din nou pe banda sa și a acroșat autoturismul pe care-l depășea. Din coliziune a fost proiectată pe sensul opus unde a intrat în coluziune laterală cu alte 2 autoturisme și ulterior, frontal cu un al treilea. 

Conducatoarea auto, pasagerul din dreapta față din autoturismului acesteia dar și o altă  de 19 ani pasager intr-unul din autoturismele lovite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook