Accident în lanț în dreptul Polus Mall. Două persoane au fost rănite



Un accident rutier a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 17.50, la ieșire din Cluj-Napoca,  în dreptul Polus Mall.

În incident au fost implicate patru autoturisme și un TIR.

---------------------

UPDATE


Incidentul a avut loc în jurul orei 17.50. Autoturismele circulau în coloană, dinspre Cluj-Napoca spre Florești, iar la un moment dat un șofer a frânat brusc, fiind lovit din spate de un TIR. Autoturismul lovit a fost proiectat în mașina care se aflau în față. În total patru autovehicule și TIR -ul au fost avariate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Două femei au fost rănite și au fost trasportate la UPU Cluj. 

----------------------

UPDATE 1

 

”La data de 06 iunie a.c., ora 17:53, pe DN1 E60, pe raza  comunei Floresti, judeţul Cluj, în localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

 

În fapt, un bărbat de 31 ani din localitatea Sălciua, judeţul Alba, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autocamion şi semiremorcă pe DN1E60, pe raza comunei Floresti, în localitate, din directia Cluj-Napoca spre Huedin, nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de o femeie de 51 ani din comuna Gilău, judeţul Cluj.

 

După impact autoturismul a fost proiectat în faţă, realizându-se coliziunea faţă spate a altor trei autovehicule care circulau în coloană în aceeaşi direcţie de mers, astfel: autoturismul condus regulamentar de o femeie de 52 ani din comuna Lugasu de Jos, judeţul Bihor, ansablul de vehicule format din autoturism şi remorcă condus regulamentar de un bărbat de 43 ani din municipiul Botoşani, judeţul Botoşani şi un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 24 ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj. 

 

Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor două femei care conduceau primul, respectiv al doilea autoturism ce au fost acroşate în coloană. 

 

Conducătorul ansamblului de vehicule se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiuniilor de “conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a unor substante” şi „vatamare corporala din culpa” fapte prevăzute şi sancţionate de Codul penal, faţă de bărbatul de 31 ani fiind luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

 

 

În intervalul orar 17:53-19:30, din cauza accidentului, traficul rutier dinspre Cluj-Napoca spre Huedin, pe DN1E60, la km. 482+200m, pe raza  comunei Floresti,  jud. Cluj, în localitate, s-a desfăşurat pe o singură banda de circulatie, iar pe sensul opus circulaţia s-a desfăşurat normal”, precizează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook