ACCIDENT în Jucu de Mijloc! O mașină s-a răsturnat, intervine descarcerarea și SMURD-ul


Pompierii din Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu de Mijloc. Din primele informații, în accident a fost implicat un autoturism care este răsturnat, iar o persoană necesită îngrijiri medicale. 

La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Update

Persoana implicată în accident a ieșit singură afară din autoturismul avariat și primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, anunță ISU Cluj.

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Trecătorii, din localitatea Jucu de Mijloc.

Din primele informații, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Jucu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada menționată mai sus, după un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

În urma evenimentului femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.”, anunță IPJ Cluj.


Comentarii Facebook