Accident în Florești, după sensul giratoriu de la BMW - VIDEO


Două autoturisme s-au tamponat frontal în Florești, după sensul giratoriu de la reprezentanța BMW.

Accidentul s-a produs duminică, 10 octombrie, în jurul orei 17.30, pe sensul Cluj-Napoca - Florești. 

Din fericire, accidentul s-a soldat numai cu răni ușoare. 

ISU Cluj anunță că sunt două autoturisme implicate. ”O victimă a fost scoasă din mașină de pompieri din auto in care se afla, în condiții de siguranta. Din informatiile pe care le avem, 4 persoane urmează să fie transportate la spital, conștiente și cooperante, 2 bărbați, o femeie și un minor”, precizează ISU Cluj.

IPJ Cluj: Conform datelor furnizate, impactul a fost produs pe DN1 E60, la km 483+400m, între două autoturisme, conduse de un bărbat de 35 de ani, din județul Alba, din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, respectiv un bărbat de 48 de ani, din comuna Florești, care se deplasa pe sensul opus. 

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.

Cei doi conducători auto au fost transportați la spital pentru îngrijiri, alături de alţi doi pasageri.

Un martor la accident, un șofer care circula în spatele mașinii vinovate, a explicat ce a văzut: ”Am văzut accidentul, s-a întâmplat în fața mea, cel care se deplasa dinspre Floresti înspre Cluj, a virat brusc stânga și a intrat în fața mașini care se deplasa dinspre Cluj spre Florești. Ciudat este faptul ca nimic nu anunța ca se poate întâmpla așa ceva, parcă a făcut-o intenționat”, a relatat Mihai.


WhatsApp Image 2021-10-10 at 17.52.55.jpegWhatsApp Image 2021-10-10 at 17.52.54.jpegWhatsApp Image 2021-10-10 at 17.52.24.jpeg

Video: Info trafic jud Cluj

Comentarii Facebook