Accident în Dej. O “junioare” la volan a ieșit dintr-o benzinărie direct într-o mașina - FOTO


Un accident de circulație s-a produs luni seara, 3 Iulie, pe strada Vâlcele, din municipiul Dej.

În data de 3 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe strada Vâlcele din municipiul Dej.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului s-a constatat că o tânără, de 19 ani, ar fi pătruns cu autoturismul pe strada menționată mai sus dinspre o stație de carburanți și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din direcția Dej spre Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, tânăra de 19 ani și un pasager de 17 ani au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit la acest accident. “În accident au fost implicate două autoturisme și nu au existat victime încarcerate. Echipajele noastre au găsit la fața locului șase persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Dintre acestea, o femeie și un bărbat au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare”, a precizat ISU Cluj. 

La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Comentarii Facebook