Accident în Cluj-Napoca, între o mașină de Poliție și o autospecială SMURD - FOTO/VIDEO



Un accident rutier a avut loc, miercuri, în jurul prânzului, în fața clădirii Prefecturii, din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Din primele informații se pare că un autoturism Dacia Solenza, cu numere de Poliție, a intrat în coliziune cu o autospecială de descarcerare SMURD, fiind proiectată apoi într-un stâlpișor din fața Prefecturii.

Persoana aflată în mașina de Poliție se pare că a fost rănită.

În urma accidentului, traficul în centrul orașului a fost afectat.

-------------------------------------

UPDATE

 

Poliția a fost sesizată în jurul orei 11.15 în legătură cu evenimentul rutier. Este vorba despre o coliziune între două autospeciale. Una dintre autospeciale a circula dinspre strada Cuza Vodă, iar cealaltă autospecială mergea dinspre cartierul Mărăști spre Mănăștur. polițiștii continuă cercetările pentru a stabili care sunt circumstanțele în care a avut loc incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

În urma incidentului, trei persoane au fost duse la unitatea medicală pentru investigații suplimentare.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că un angajat ISU, care se afla în autospeciala lovită de mașina de poliție, a fost rănit și transportat la spital. ”Angajatul a suferit răni minore și a fost dus la spital. Nu știu detalii despre ceilalți răniți”, a spus Biriș.

Comentarii Facebook