Accident grav pe strada Traian Vuia! Un șofer a ”zburat” practic de pe drum - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 18.40, pe strada Aurel Vlaicu, cu implicarea unui autoturism.

Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto care se deplasa în direcția străzii Traian Vuia ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul ieșind de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulți arbori, în cele din urmă oprindu-se în curtea unui imobil.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto și alți doi pasageri au fost transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului si vătămare corporală din culpă.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, căzut la o diferență de nivel și la o distanță considerabilă fața de partea carosabilă. 

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au extras unul dintre pasagerii din autoturism, iar echipajele SMURD și SAJ au consultat trei bărbați, în stare de conștiență și cooperanți.

Toți trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, la locul accidentului au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor, prin decuplarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident.

WhatsApp Image 2023-12-24 at 20.20.11.jpeg

WhatsApp Image 2023-12-24 at 20.20.12 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-12-24 at 20.20.12.jpeg

Comentarii Facebook