Accident grav pe drumul Cluj - Oradea, la ieșire din Huedin! Doi bărbați încarcerați - VIDEO


Un accident grav s-a produs pe drumul national Cluj - Oradea, la ieșire din Huedin, in dimineața zilei de sâmbata.  Doi bărbați încarcerați au fost salvați de echipajele de prim ajutor.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier cu două persoane încarcerate, petrecut pe DN1E60, la ieșire din localitatea Huedin spre Bologa.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se aflau încarcerați doi bărbați, ce prezentau multiple traumatisme și pierderi de conștiență. 

A fost vorba despre un impact intre un TIR și un autoturism, iar în cel din urmă se aflau două persoane care au rămas încarcerate.

Salvatorii au folosit echipamentele din dotare pentru a asigura accesul către victime și ale extrage fără agravarea leziunilor suferite. Cei doi bărbați, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost preluați de către echipajele SAJ și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook