Marti 2 Iunie

Accident grav pe Calea Florești, sub pod. Patru persoane au ajuns la spital FOTO


Un accident rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane, a avut loc miercuri după-amiază, pe Calea Florești din Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și echipaje SMURD.

Conform centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române,traficul rutier se desfășoară pe un fir alternativ pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, la ieșire din municipiul Cluj-Napoca către Florești, județul Cluj, după ce a avut loc o coliziune între două autoturisme. 

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 15.50, ca urmare a unui accident, produs pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca”, transmite ISU Cluj.

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, în care se aflau patru persoane, dintre care un minor de 6 ani, care prezentau afecțiuni diverse.

S-a acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și extragerea persoanelor din autoturisme, folosind echipamentele din dotare pentru a evita agravarea leziunilor suferite, având în vedere că doi adulți prezentau traumatisme vizibile.

Astfel, au fost predați echipajelor medicale pentru a primi îngrijiri de specialitate și pentru a fi transportați la spital copilul de 6 ani cu agitație psihomotorie, o femeie de circa 40 de ani cu afecțiuni ușoare, un bărbat de circa 40 cu fractură deschisă la un picior și un bărbat de circa 20 cu suspiciune de fractură la unul dintre brațe.

Comentarii Facebook