Accident grav lângă Turda. Un TIR a pierdut controlul și a lovit un alt autoturism - FOTO


UPDATE

Poliția Cluj anunță că ”la data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 15.10, s-a produs un accident rutier pe DN1 E81, în afara localității Mihai Viteazu.

Conducatorul unui ansamblu de venicule în varstă de 58 de ani, din comuna Mociu, care se deplasa pe DN1 E81,din direcția Turda spre Alba Iulia,  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a patruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune  cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Aiud. 

Un autoturism, condus de o tânără de 21 de ani, din municipiul Bistrița, care circula în spatele celui condus de bărbatul de 40 de ani, nu a putut evita impactul, intrând in coliziune față-spate cu autoturismul. 

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani și a unui barbat de 67 de ani, pasager in autoturism”.

O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 13.10, ca urmare a unui accident rutier, produs la ieșirea din municipiul Turda spre Alba-Iulia.

Pompierii au găsit un autocamion și două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Două persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, dintre care un bărbat de cca 60 de ani a fost transportat la spital, pentru investigații de specialitate.

Pompierii au luat măsurile de prevenire a incendiilor pentru autoturismele avariate, prin deconectarea bateriilor, și au sprijinit primului ajutor calificat.

WhatsApp Image 2020-12-23 at 18.10.24.jpegWhatsApp Image 2020-12-23 at 18.10.23.jpeg

---------------------

Un accident de circulație s-a produs pe DN 1, aproape de Turda, iar traficul este afectat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române precizează că pe DN 1, între Cluj-Napoca și Alba Iulia, la ieșire din municipiul Turda, un autotren a intrat în coliziune cu alte două autoturisme.

O persoană este rănită. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Comentarii Facebook