Miercuri 6 Decembrie

Accident grav la Vâlcele! O mașină s-a făcut praf - FOTO


Un accident grav de circulație s-a produs luni, 11 aprilie, în jurul orei 16.56, pe DN1 E60, în satul Vâlcele, comuna Feleacu.

Un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din Turda, în timp ce se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Turda, la kilometrul 462+950m, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe același sens, de un bărbat de 65 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, conducătorii auto au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Vâlcele. Două autospeciale și un echipaj de terapie intensivă mobilă au fost trimise la fața locului în urma unui apel de urgență primit la ora 17:00. În sprijin a participat și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri din Turda.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar conducătorii auto erau blocați în mașini la sosirea salvatorilor. S-a acționat imediat pentru extragerea victimelor, folosind accesoriile speciale, astfel încât să nu fie agravate posibilele leziuni.

Cei doi bărbați, de 65 și 64 de ani, au fost transportați ulterior la spital de către echipajele SMURD. Ambii erau conștienți și cooperanți. 

WhatsApp Image 2022-04-11 at 18.57.20.jpegWhatsApp Image 2022-04-11 at 18.57.19.jpeg

Comentarii Facebook