Accident grav la Paniceni! O femeie a murit si alte 4 sunt grav ranite VIDEO


Un grav accident de circulatie s-a produs in jurul orei 18.00 in comuna Paniceni, in apropiere de fostul han Izvorul Crisului.

Soferul unui autoturism marca Skode, inmatriculta in Cluj, care circula pe directia Cluj-Napoca - Huedin, a intrat pe contrasens dupa ce a pierdut controlul asupra masinii si s-a lovit de partea din spate si mai apoi de remorca unui microbuz inmatriculat in Lituania, in care se gaseau 16 tineri din Lituania. Este vorba de un grup de biciclisti care se indreptau spre Chisinau unde urmau sa participe la un concurs.


"In zona respectiva este o banda la coborare si doua benzi la urcare. Pe sensul de circulatie Huedin - Cluj-Napoca, pe banda 1 se alfa un TIR, iar pe banda a doua circula microbuzul inmatriculat in Lituania. La un moment dat, din cauza care nu au fost inca stabilite, soferul autoturismului Skoda pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens si s-a lovit de muicrobuz", a declarat comisarul sef Alexandru Muresan, seful Politiei Rutiere Cluj.

 

In urma impactului, o femeie care circula in Skoda in dreapta soferului a murit pe loc, iar alte 4 persoane au suferit rani grave. Circulatia este blocata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 19.20

 

Un copil ranit in urma accidentului este transportat cu un elicopter SMURD la UPU Copii. Aparatul de zbor aterizeaza pe Dealul Cetatuie, unde pacientul este asteptat de un echipaj SMURD.

 

 

Vom reveni cu imagini de la locul accidentului...

Comentarii Facebook