Marti 7 Februarie

Accident grav la ieșire din Huedin - FOTO


Pompierii clujeni au intervenit la un accident rutier petrecut vineri seara, la ieșire din Huedin.

În jurul orei 20.40 polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în apropierea orașului Huedin.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Poieni, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un utilaj agricol (tractor) care se deplasa în aceeași direcție, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Huedin.

În urma impactului, cei doi bărbați, dar și un alt pasager care se afla în autoturism au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la ieșire din orașul Huedin spre Oradea.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:40, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Pompierii au găsit la fața locului un autoturism și un tractor avariate, iar ocupanții erau ieșiți din autovehicule. 

Trei bărbați au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

Comentarii Facebook