Accident GRAV la ieșire din Cluj. Un tânăr a pierdut controlul asupra bolidului și s-a răsturnat - FOTO


Un accident grav s-a produs joi dimineața, in jurul orei 5.30, pe raza localității Luncani, la ieșire din Cluj.

Un conducător auto, în vârstă de 22 de ani, din județul Cluj, care se deplasa în direcția orașului Luduș ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul lovind un cap de pod ulterior răsturnându-se pe plafon. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ.

O pasageră de cetățenie străină, în vârstă de 25 de ani a fost transportată la o unitate medicală.

ISU Cluj: Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Luncani. Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:35, iar la misiune a luat parte o autospecială cu modul de descarcerare. Odată ajunși la fața locului, salvatorii au găsit un autoturism răsturnat și puternic avariat. 

Din fericire, nu au existat persoane încarcerate, o femeie de aproximativ 30 de ani primind îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Ulterior, victima a fost transportată la spital. 

În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și au ajutat la degajarea traficului, prin înlăturarea diferitelor elemente de caroserie de pe carosabil.

Comentarii Facebook