Marti 16 August

Accident grav la Gherla, pe centura ocolitoare -VIDEO și FOTO


Un accident soldat cu mai mulți răniți s-a produs la Gherla, pe centura ocolitoare a orașului. 

Conform informațiilor primite, un conducător în vârstă de 54 de ani, din Turda, care se deplasa pe DN1C ar fi intrat in coliziune cu un autocamion la intersecția cu Varianta Ocolitoare a Gherlei. Autocamionul era condus de un bărbat de 56 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, printre care conducătorul autoutilitarei și doi bărbați în vârstă de 41 și 47 de ani, din județul Bistrița Năsăud și comuna Fizeșu Gherlii.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ISU Cluj: O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, în urma unui accident rutier ce s-a produs la ieșire din localitatea Bunești înspre Gherla.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 14:30, iar la fața locului au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Trei bărbați au fost consultați la locul accidentului de către echipajele SAJ și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperați.

Comentarii Facebook