Accident grav la Bonțida, între un microbuz și un autoturism. O ambulanță care trecea prin zonă a sărit în ajutor - FOTO


Un accident grav de circulație s-a produs marți dimineața, 31 ianuarie, pe raza localității Bonțida. 

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 161, în localitatea Bonțida, fiind implicate două autovehicule.

Primele cercetări au indicat faptul că un conducător auto în vârstă de 35 de ani, din județul Dolj, care se deplasa din direcția drumului national înspre Bonțida, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un microbus condus pe sensul opus.

În urma impactului, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, respectiv 3 pasageri din microbus și conducătorul autoturismului.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

A fost anunțat un accident rutier între un microbuz și un autoturism în localitatea Bonțida. Nu există victime încarcerate, însă din primele informații trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Se deplasează la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ..

Toți ocupanții au reușit să iasă singuri afară. Trei femei vor fi transportate la spital, în vreme ce un bărbat primește îngrijiri medicale. Cel mai probabil și acesta va fi transportat la spital. Cu toții sunt conștienți și cooperanți. Revin cu o informare la finalul intervenției”, a precizat reprezentantul ISU Cluj.

Cele trei femei rănite au vârste cuprinse între 37 și 48 de ani. Acestea se aflau în microbuz atunci când salvatorii au ajuns la fața locului și primeau îngrijiri medicale din partea unui echipaj SAJ, aflat în zonă.

Niciuna nu era încărcată, iar pompierii le-au ajutat să iasă afară. Totodată, bărbatul evaluat refuză, până acum, transportul la spital.

WhatsApp Image 2023-01-31 at 07.50.10.jpegWhatsApp Image 2023-01-31 at 07.50.09.jpegWhatsApp Image 2023-01-31 at 07.50.08.jpegWhatsApp Image 2023-01-31 at 07.50.07.jpeg


Comentarii Facebook