Accident de parapantă la Cluj, în localitatea Jichișu de Jos


O persoană a fost rănită în urma unui accident de parapantă în localitatea Jichișu de Jos.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente pentru a acorda prim ajutor calificat unei persoane care a căzut cu parapanta în localitatea Jichișu de Jos. Pentru misiune este mobilizată o autospecială, iar în sprijin a fost trimis un echipaj SAJ. De asemenea, la fața locului va ajunge și elicopterul SMURD de la Jibou. Din primele informații, victima este conștientă.

Nu a mai fost necesar sprijinul elicopterului la acest eveniment. Victima este un bărbat de 28 de ani care va fi transportat de echipajul SAJ la UPU Dej. La o primă evaluare, acesta are membrele inferioare rupte, fiind conștient.

Intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane căzute cu parapanta în comuna Jichișu de Jos

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această după-amiază pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a căzut cu parapanta. Incidentul s-a petrecut în comuna Jichișu de Jos, iar apelul de urgență a venit la ora 14:07. Imediat a fost trimisă la misiune o autospecială cu trei subofițeri, iar la fața locului s-au deplasat și o ambulanță SAJ, respectiv un echipaj de poliție. Totodată, elicopterul SMURD de la Jibou a primit solicitarea de a se deplasa la fața locului, însă în cele din urmă nu a mai fost necesar un astfel de sprijin. Echipajul SAJ a transportat la UPU Dej un bărbat de 28 de ani, conștient și cooperant. La o primă evaluare, acesta avea membrele inferioare rupte. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 15:00.


Comentarii Facebook