Marti 9 August

Accident cu victime la Izvoru Crișului. Traficul a fost blocat FOTO

Un accident rutier, soldat cu rănirea a doua persoane, a avut loc vineri după-amiază, la intrare în localitatea Izvorul Crișului.

Conform centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 Huedin – Cluj-Napoca, pe raza localităţii Izvoru Crişului, judeţul Cluj, a avut loc un accident, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

După impact, autoutilitara s-a răsturnat în şanţ, două persoane fiind rănite uşor.

Din această cauză, circulaţia rutieră este oprită pe sensul spre Cluj-Napoca şi se desfăşoară pe celălalt fir, alternativ, în ambele sensuri.

În data de 22.03.2019, in jurul orei 16:30, pe DN1-E60, la km517+950m, in afara loc Izvoru Crişului, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane și avarierea a doua autovehicule. 

Un barbat de 20 de ani, din orașul Simleu Silvaniei, județul Sălaj, a condus ansamblul de vehicule format din autoturism si remorca, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea, ajuns la km 517+950m, din cauza faptului ca nu și a asigurat in mod corespunzător încărcătura, constând in deșeuri metalice, remorca a intrat in balans și a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând in șanțul de colectare a apei de pe sensul de mers Oradea spre Cluj-Napoca. Autovehiculul s-a răsturnat pe partea dreapta, iar remorca rămânând suspendată perpendicular cu axul drumului, pe sensul de mers Oradea spre Cluj-Napoca. Din sens opus venea o femeie de 46 de ani din comuna Râșca, sat Râșca, care conducea autovehiculul din direcția Oradea spre Cluj-Napoca și care a intrat in coliziune cu remorca rămasă suspendată pe sensul sau de mers.

WhatsApp Image 2019-03-22 at 19.50.27.jpeg

WhatsApp Image 2019-03-22 at 19.50.26.jpeg

Comentarii Facebook