Accident cu trei mașini în Florești. Un italian de 75 de ani nu a frânat la trecerea de pietoni

 

Un accident cu trei autoturisme a fost provocat de un cetățean italian, în vârstă de 75 de ani, care nu a respectat distanța regulamentară în trafic. 

 

Accidentul s-a produs miercuri, 9 aprilie, în jurul orei 12:15, pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti. O persoană a fost rănită, iar trei mașini au fost avariate. .

 

Conform primelor verificări, un bărbat de 75 de ani, cetăţean italian, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Floreşti, spre Cluj-Napoca, nu ar fi păstrat  distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

 

Cel de al doilea autoturism, condus de un bărbat de 31 ani, din Huedin, era oprit în coloană, iar în urma impactului a fost proiectat într-un alt autoturism, oprit la rândul său în coloană, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar drumul public.

 

Urmările accidentului au fost rănirea uşoară a unei femei de 35 de ani din comuna Mănăstireni, pasageră în cel de al doilea autoturism implicat în coliziune şi producerea unor pagube materiale de circa 5.000 lei. 

 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica toate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

 

Foto. Arhivă

Comentarii Facebook