Miercuri 24 Aprilie

Accident cu patru victime pe un drum din Cluj. O șoferiță inconștientă a încercat să depășească un autocar VIDEO



Un accide rutier, soldat cu rănirea a patru persoane, a avut loc, sâmbătă seară, pe raza localității clujene Păniceni.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 19.00, la ieșire din Păniceni spre Huedin. Șoferița din județul Sălaj conducea haotic, pe direcția Huedin – Cluj-Napoca, spun martorii, moment în care a vrut să depășească un autobuz care circula pe aceeași direcție, dar a intrat într-un microbuz, care circula regulamentar din sens opus, și ulterior a lovit autocarul pe care voia să îl depășească, potrivit ziarulclujean.ro.

În urma impactului, mașina din Sălaj a zburat pe marginea drumului, iar o roată a microbuzului s-a desprins din osie și a rămas pe carosabil.

În microbuzul din județul Iași se aflau trei tineri, care mergeau la muncă în Germania. Toți trei au fost duși la spital, la fel și șoferița vinovată de producerea accidentului.

Conform primelor informații, o conducătoare auto care circula pe direcția Oradea înspre Cluj-Napoca, pe raza localității Păniceni, ar fi efectuat o manevră de depășire fără să se asigure corespunzător. Astfel a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, acroșând lateral autobuzul pe care intenționa să-l depășească”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Comentarii Facebook