Duminica 28 Aprilie

Accident cu două mașini în Piața Cipariu! O femeie a ajuns la spital


Pompierii clujeni au intervenit vineri noaptea, în jurul orei 3:20 la un accident de circulație produs în zona Pieței Cipariu.

 La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. O tânără de aproximativ 30 de ani a fost consultată și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări aceasta prezenta afecțiuni ușoare.

,,Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto de 24 de ani, județul Sălaj, care conducea un autoturism pe strada General Traian Moșoiu în direcția străzii Posada, la intersecția semaforizată cu P-ța Cipariu nu ar fi respectat semnificatia de culoare roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de aceeași vârstă, din județul Cluj, în direcția P-ța Ștefan cel Mare, acesta din urmă circulând în momentul în care semaforul indica culoarea roșie" , a precizat IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


Comentarii Facebook