Accident cu doi răniți la Jucu! Doi bătrânei au intrat cu mașina într-un parapet, dar au mers la spital după 2 zile



Un accident rutier a avut loc, marți, în jurul orei 17.00, pe raza localității Jucu, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Totuși, cele două victime au mers la Spitalul Municipal din Dej abia după două zile de la producerea incidentului.


În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cele două persoane, un bărbat de 73 ani şi o femeie de 76 ani, din municipiul Dej, în timp ce se deplasau pe DN1C E576, pe raza localităţii Jucu, au fost implicate într-un accident rutier.

Conducătorul auto, care conducea autovehiculul spre Dej, nu ar fi redus şi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic. Acesta ar fi acţionat frâna brusc, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autovehiculului, a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe sensul său de deplasare şi s-a rotit 360 grade în jurul axei sale, rămânând pe partea carosabilă, orientat cu faţa spre municipiul Dej”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

Cei doi au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi au relatat că nu sunt victime implicate, fiind îndrumaţi să se prezinte la postul de poliţie pe raza localităţii unde s-a produs evenimentul, pentru constatare.

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 8.000 lei.

Poliţiştii investighează modalitatea de producere a accidentului pentru stabilirea circumstanţelor exacte.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook