Accident Cluj- Un TIR s-a răsturnat la ieșirea din Cojocna, după ce șoferul a pierdut controlul volanului- FOTO


Accident la Cojocna, Cluj: Un TIR s-a răsturnat la ieșirea din localitate


În această dimineață, un TIR s-a răsturnat la ieșirea din localitatea Cojocna, județul Cluj. Se pare că incidentul a avut loc într-o curbă periculoasă, cunoscută pentru accidentele frecvente datorate vitezei și lipsei de vizibilitate.

Martorii oculari și localnicii au reacționat rapid pe social media, exprimându-și opiniile despre cauzele accidentului și necesitatea unei prudențe sporite în trafic. Comentariile lor au subliniat în mod repetat problema vitezei excesive în acea zonă.

 "Faza-i ca trebuie avut o viteză controlabilă.... dinspre Cojocna se vine cu Viteza, dar acolo e urcuș - curba - fără vizibilitate că e deal.... dacă cineva vine cu viteză dinspre Cojocna cel ce coboară dinspre Larga ajunge să se răstoarne.... Doamne ferește de alte rele..... deci... atenție la Viteza!!!!", a subliniat un localnic. 

"Viteza!! Se grăbesc să... staționeze... Doamne ferește, sper să nu fi fost cu victime și traume..." a adăugat alt localnic. 

Comentariile acetora reflectă îngrijorările comunității locale cu privire la siguranța pe drumurile publice din zonă și nevoia de a respecta limitele de viteză, mai ales în zonele cu vizibilitate redusă și curbe periculoase. 

tir rasturnat cojocna.jpgrep


Reprezentanții Poliției Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că accidentul a fost anunțat la 112 de unul dintre marotii oculari, dar șoferul nu a dorit să fie înregistrat accidentul, declarând că va rezolva pe cont propriu situația, fiind vorba doar de pagube materiale. În plus, a refuzat orice fel de consult medical, considerând că nu are nevoie, iar starea lui fizică este bună.  

Comentarii Facebook