Absolvenții UMF Cluj, cele mai bune rezultate din țară la examenul de rezidenţiat


Absolvenții UMF Cluj au cele mai bune rezultate din țară la examenul de rezidenţiat, astfel că punctajul lor va fi folosit ca referință.

Directorul adjunct al DSP Cluj, Dorina Duma, a declarat că ”Ministerul Sănătății a anunțat că, față de cel mai mare punctaj obținut pe țară de către candidații pe cele trei domenii, va suplimenta numărul de locuri pentru cei care au reușit să obțină 60 la sută din punctajul maxim obținut pe fiecare domeniu. Cele mai mai punctaje din țară, pe toate trei domeniile, au fost obținute de trei candidați, unul pe domeniul medicină, altul pe domeniul medicină dentară și altul pe domeniul farmacie, la Cluj-Napoca”, conform Radio Cluj.

Paul Oargă este unul dintre absolvenții clujeni care a susținut examenul de rezidenţiat: ”Ministerul Sănătății împreună cu universitățile de profil au făcut tot posibilul să împiedice orice fel de fraudare. Nu am avut voie să intrăm cu sticla de apă cu etichetă, a trebuit să dăm eticheta jos, nu am avut voie cu ceasul pe mână. Subiectele nu au fost dificile, dar au fost și întrebări la care trebuia să înveți foarte migălos materia”.

Rezultatele finale, după contestații, va fi aflat marți.

Comentarii Facebook