A murit tatal lui Emil Boc! Acesta a fost internat dupa o comotie cerebrala VIDEO

Tatal premierului Emil Boc a murit marti, 27 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, unde a fost internat de la mijlocul lunii decembrie, in urma unui accident vascular cerebral.

 

Ioan Boc, 87 de ani, a fost internat la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca in 13 decembrie, in stare grava. Acesta a fost vizitat de fiul lui, Emil Boc, si de intreaga familie.

 

Premierul a spus in 17 decembrie ca starea tatalui sau este mai buna si ca Ioan Boc face "progrese. Nu ne asteptam la minuni, ci la progrese marunte. Jumatate din vindecare tine de psihic si cealalta tine de medici".

 

Emil Boc si-a vizitat parintele si inainte de Craciun.

 

Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare Cluj nu a facut inca nicio declaratie in legatura cu imprejurarile in care a decedat Ioan Boc. Surse medicale au declarat pentru Stiri de Cluj ca starea pacientului s-a inrautatit in ultimele 24 de ore si ca organele interne au cedat.

 

Tatal premierului a suferit, anii trecuti, alte doua accidente vasculare cerebrale. In aceasta seara de la ora 20.00 era programata ultima sedinta de guvern din acest an. Cel mai probabil, insa, premierul va pleca spre Cluj.

Comentarii Facebook