A murit și al doilea copil din accidentul de la Gherla, produs vineri pe centura ocolitoare


Medicii au anunțat că a murit și al doilea copil din accidentul produs pe centura ocolitoare a orașului Gherla în seara zilei de vineri, 21 august. 

Un copil de 7 ani a murit atunci pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite, între care se afla și un copil de 15 ani.

Poliția anunța că un conducător auto un vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, a venit de pe un drum secundar pe DN1 C, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tanar de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, mașina condus de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de beton, ulterior răsturnându-se.

A rezultat rănirea a 6 persoane, iar din nefericire, în urma evenimentului, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiul Gherla a decedat. 

Între răniți era și un băiat de 15 ani, care a murit acum la spital.

În autoturismul care s-a răsturnat erau 5 persoane dintre care doi adulți și 3 minori băieți, de  15, 6 și respectiv 5 ani. În al doilea autoturism erau 3 persoane dintre care șoferul 19 ani, un alt pasager 19 ani și o pasageră 17 ani.

Copilul de 7 ani a fost declarat decedat, minorul de 15 ani și ceilalți ocupanții ai primului auto au fost transportați la spital, pasagerul de 19 ani din cea de-a doua mașina a fost transportat la spital.

Comentarii Facebook