Duminica 28 Aprilie

A murit la doar 22 de ani! Tânăra din Cluj, pasageră în tragicul accident de circulație de pe A1 Sibiu-Sebeş, s-a stins la spital


A murit tânăra din Cluj, în vârstă de 22 de ani, care a fost rănită într-un accident rutier grav produs pe A1, la kilometrul 270, Săliște, pe sensul Sibiu – Sebeș, în seara de miercuri. 

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Alba, a schimbat direcția de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1.

În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală.

Șoferul autoturismului proiectat în glisieră și pasagera din mașina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Cluj, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital. Potrivit Info Trafic 24, tânăra în vârstă de 22 de ani din Cluj a murit. 

„Odihnā veșnică, Dana!!!”, a transmis un prieten de al tinerei, pe o rețea de socializare. 

Vezi și: Doi clujeni, transportați la spital, după un accident grav de circulație pe A1 Sibiu-Sebeş. A intervenit descarcerarea

Comentarii Facebook