A mers unde alții nu au curaj! Mitropolitul i-a vizitat pe bolnavii COVID pe secția ATI - VIDEO


Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ÎPS Teofan, i-a vizitat, miercuri, pe bolnavii cu COVID19 de pe secția ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Spitalul de Boli Infecţioase prin personalul său a primit cu bucurie vizita Înaltului Părinte care a slujit Sfântul Maslu în faţa statuii doctorului Alexandru Slătineanu, din curtea unităţii noastre medicale. Mitropolitul Teofan nu s-a mulţumit cu atât, ci a vizitat bolnavii cei mai încercaţi de virus. Sunt pacienţi îngrijiţi în Terapie Intensivă care au nevoie, în egală măsură de tratament medicamentos, dar şi de alinare sufletească. Îmbrăcat ca un medic, înaltul prelat le-a dat binecuvântare, rugându-se pentru însănătoşire şi putere“, a declarat managerului Spitalului de Boli Infecţioase, Florin Roşu.

Fostul pacient, actualmente vindecător de suflete, a spus că pe viitor, când va vedea oamenii îmbrăcaţi în alb va simţi să se închine. Suntem umili şi mulţumim pentru fiecare gând bun care se întoarce către noi, pentru că ne motivează să luptăm. Ne-am dorit această vizită, ne onorează şi e felul nostru de a spune să privim mai des spre cer pentru că de acolo vine speranţa, năzuinţa şi înţelepciunea medicală“, a precizat medicul Florin Roşu.

Comentarii Facebook