Marti 22 Iunie

A început Electric Castle 2019. Cât de ”lejer” e drumul din Cluj-Napoca spre Bonțida - VIDEO


Electric Castle 2019 vine cu cozi interminabile pe DN1C, din Cluj-Napoca și până în Bonțida. Până luni dimineața, traficul pe această rută va fi infernal, așa că festivalierii trebuie să în în calcul acest lucru.

Cei care speră că vor ajunge rapid la petrecerile de la Castelul Banffy trebuie să își refacă planul. Pentru a fi acolo la ora 18.00, spre exemplu, ar trebui să luați în calcul circa 2 ore petrecute pe drum. 

Vor avea de suferit și cei care tranzitează drumul, pentru că și ei vor fi blocați în trafic, nefiind altă rută de acces.

La Electric Castle, sunt așteptați în acest an peste 150.000 de persoane de miercuri și până luni dimineața.

Directorul de comunicare al Electric Castle, Andi Vanca, a declarat că la evenimentul din acest an este și un patinoar care nu este influenţat de temperaturile exeterioare.

Dintre toate sporturile posibile, cu siguranţă că nimeni nu şi-ar fi imaginat că ar putea practica patinajul tocmai la Electric Castle, în mijlocul lunii iulie. Festivalul aduce la Castelul Banffy din Bonţida tehnologia , un tip de gheaţă artificială care nu condiţionează distracţia de temperaturile exterioare, iar participanţii vor avea la dispoziţie patine speciale pentru acest tip de material, acreditat şi pentru folosirea la competiţiile internaţionale de patinaj sau curling. Patinoarul estival este amplasat în apropiere de Booha Mansion, locul perfect de selfie pe patine cu vedere asupra castelului medieval. De asemenea, lansăm la ediţia 2019 şi proiectul New Media Castle, cu efecte de laser, holograme şi proiecţii imersive de video mapping, dar şi un concept în premieră, Sensorial Playground, un spaţiu de joacă senzorial, care face muzica accesibilă tuturor, prin experienţe interactive mediate de tehnologie. Aşteptăm peste 150.000 de persoane la Electric Castle care să se bucure atât de concertele de muzică, dar şi de noile surprize pregătite”, a spus Vanca.

Printre headlinerii celei de-a şaptea ediţii a Electric Castle se numără Florence and The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm, Thirty Seconds To Mars, Bring Me The Horizon, dar şi artişti români sau trupe precum Loredana, CTC, Şuie Paparude, Grimus, Moonlight Breakfast, The Mono Jacks, Zmei3.

Ce noutăți sunt la Electric Castle 2019. Cum arată patinoarul care nu se topește - FOTO

Festivalul Electric Castle are loc în perioada 17-22 iulie la Castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj.

WhatsApp Image 2019-07-17 at 20.49.04.jpeg

Comentarii Facebook