A fost arestat autorul accidentului de la Căpușu Mare, care a băgat 7 oameni în spital. Nu avea permis de conducere


Polițiștii l-au arestat pe șoferul care, pe data de 23 august a produs un accident de circulație în localitatea Căpușu Mare, în urma căruia 7 persoane au ajuns la spital.  

,,Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au emis o ordonanță de reținere pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, care la data de 23 august a.c., în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza localității

Căpușu Mare fără să dețină permis de conducere, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu rănirea a altor 7 persoane”, informează IPJ Cluj. 

Cluj: Un șofer fără permis a băgat 8 persoane în spital, iar apoi a luat-o la fugă, abandonând victimele - VIDEO

După producerea accidentului, Ioan Aurel Covaci a fugit de la locul evenimentului rutier, fiind depistat ulterior de polițiști, la aproape 3 kilometri.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Medicii clujeni au salvat viața a patru dintre victimele de la Căpușu Mare

Victimele din accident de circulație cu victime multiple încarcerate, petrecut la Căpușu Mare, în apropiere de Cluj-Napoca, au ajuns la Unitatea  de Primiri Urgențe a SCJU Cluj. Vorbim despre patru persoane în stare gravă. 

Odată ce medicii urgentiști au aplicat procedurile specifice, trei persoane în stare critică au fost transferate în Blocul Operator al Secției Clinice Chirurgie I. ”A fost momentul în care și-au intrat în rol echipele multidisciplinare chirurgicale și de terapie intensivă, care au reușit performanța să intervină concomitent la trei pacienți cu operații majore. Pentru completarea echipelor, un număr important  de medici, medici rezidenți, asistenți medicali și farmaciști  s-au prezentat voluntar la serviciu, în acord cu procedurile și protocoalele interne”, precizează conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Medicii de la Spitalul Județean Cluj au salvat patru vieți, după accidentul grav de la Căpușu Mare - FOTO

Comentarii Facebook