A explodat o pensiune din Cluj. Explozia s-a soldat cu un mort - VIDEO


UPDATE

La ora 6:49 ISU Cluj a fost alertat prin 112 pentru a interveni la o explozie urmată de un incendiu, la o pensiune.

În timpul intervenției pentru stingerea incendiului a fost descoperită o persoană de sex feminin decedată/carbonizată și au mai fost identificate încă 2 persoane de sex masculin, conștiente, care prezentau arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceste 2 victime, conștiente, au fost transportate la spital.

Suflul exploziei din Cluj-Napoca, de vineri dimineața a fost puternic

Suflul exploziei a afectat clădirile și autoturismele din zona pe o raza de aproximativ 30 metri.

Salvatorii au mai acordată asistență medicala altor 4 persoane, care nu au fost transportate la spital.

Din fericire, incendiul a fost ținut sub control și nu s-a extins la vecinătăți. Mai multe persoane din imobilele din zona s-au autoevacuat. La acest eveniment au  intervenit aproximativ 30 pompieri.

Autoritățile fac cercetări pentru stabilirea cauzei evenimentului. Între timp, incendiul care a cuprins conducta de gaz de pe strada Dunării a fost lichidat

------------------

A explodat pensiunea Monor, de pe strada Dunării, nr. 20, din Cluj-Napoca. 

O persoana a murit în explozia produsă la pensiunea Monor de pe strada Dunării din Cluj-Napoca

În urma exploziei de vineri dinineața, o persoană de sex feminin a fost găsită carbonizată, iar 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital.

ISU Cluj a intervenit cu 3 autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălțime și 30 pompieri.

Explozie la Cluj! Ce spune Emil Boc despre pensiunea care a explodat la Cluj - VIDEO

În aceasta dimineață, în jurul orei 06.52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, echipaje din cadrul I.S.U., și jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităților a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz și electricitate.

Până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbați, ambii de 34 de ani, din județul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din județul Timiș.

Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident.

047E3DEF-65A5-4D36-8961-AAAE55E85A27.jpeg

7894B264-A13B-4245-BC07-906C25B7B1FB.jpeg


Comentarii Facebook