90 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate la Cluj - FOTO


Polițiștii au confiscat 90 de kg de articole pirotehnice din Gilău, Suatu și în municipiul Turda.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu polițiștii structurilor teritoriale, au depistat cinci persoane care ar fi intenționat comercializarea articolelor pirotehnice fără a deține autorizație în acest sens. Agenții au confiscat circa 90 de kilograme de articole pirotehnice.

Persoanele în cauză au fost depistate de polițiști în diferite localități din județul Cluj, respectiv în localitatea Gilău, Suatu și în municipiul Turda.

Cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

politisti municipiu - articole pirotehnice 2.jpg

De asemenea, în data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat o tânără în vârstă de 31 de ani, din orașul Huedin, care ar fi încercat punerea în vânzare de articole pirotehnice, fără a deține acest drept.

A fost identificată cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme, în cauză fiind demarate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Comentarii Facebook