50 de copii din Cluj i-au trimis scrisoare lui mos Craciun

50 de copii din Cluj i-au trimis scrisori lui mos Craciun. Epistolele nu au o adresa prea clara, dar destinatia este certa: Laponia, Polul Nord, mos Craciun.

 

Asa ca angajatii Centrului regional de Tranzit al Postei Romane nu au niciun dubiu unde trebuie sa le expedieze. I le-au trimis mosului, in asa fel incat in dimineata zilei de 24 de decembrie, toti micutii care i-au cerut ceva in scris sa gaseasca negresit sub brad. Si daca unii au avut "pretentii" obisnuite pentru un copil de 4-5 ani, altii o sa il suprinda cu siguranta pe mos atunci cand o sa le citeasca scrisorile. 

 

"Draga mosule, isi incepe Adina, o fetita de numai trei ani scrisoarea, te rog sa imi aduci o trusa de machiaj cu care sa ma pot face frumoasa ca si mama, pentru ca pe a ei nu mai vrea sa mi-o dea dupa ce m-am fardat intr-o zi si am terminat-o aproape toata. Si te rog, adu-i si lui mami una, ca sa nu mai fie suparata pe mine. Iar lui tati multi bani ca sa poata sa imi cumpere tot ce vreau ca mereu spune ca nu are bani".

 

Si Mara vrea un cadou mai putin obisnuit pentru o fetita de cinci ani. " Mosule, sa nu uiti te rog sa imi aduci anul acesta niste pantofi cu toc, de care ti-am cerut si anul trecut, dar cred ca ai uitat. Sper ca acum sa mi-i aduci pentru ca mie imi place sa fiu inalta ca o printesa. Si sa imi mai aduci si o vopsea de par ca a lui mama" Cele 50 de scrisori ale copiilor din Cluj sosite la Posta vor ajunge cu siguranta la mos Craciun, promit angajatii Centrului regional de tranzit, pentru au fost expediate in regim de urgenta.

Comentarii Facebook