Miercuri 24 Aprilie

5 motive pentru a alege o canapea în formă de L (P)


Așadar, vă gândiți să vă cumpărați o canapea. V-ați mutat într-o casă nouă? Vă renovați camera de zi? Sau ați fost forțat să vă aruncați vechea canapea? Oricum ar fi, acum aveți o canapea nouă de cumpărat și asta înseamnă că aveți decizii de luat. Canapea normală sau canapea în formă de L?

În 2020, există o singură recomandare: alegeți o canapea în formă de L. Pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce vă sugerăm o canapea în formă de L pentru camera dvs. de zi, vă vom oferi 5 motive temeinice. Deci, citiți mai departe!

1. O canapea în formă de L este casual

În primul rând, o canapea în formă de L este casual. Este mai puțin formală și, prin urmare, este mai primitoare. Din ce în ce mai mult, simbolul bogăției și luxului din timpurile noastre au evoluat de la unul al abundenței, la cel al minimalismului. Dacă înainte o casă de lux era una rigidă și plină de mobilier greu, ornamentat (care poate fi sufocant pentru unii, în zilele noastre), astăzi, o casă de lux este minimală, simplă, curată și imaculată.

O canapea în formă de L se potrivește frumos acestui stil. În loc de o amenajare a locurilor de stat jos din sufragerie, care constă din mai multe canapele și fotolii, care pot fi aglomerate și excesiv de formale, o singură canapea în formă de L, cu cel mult un fotoliu sau scaun, poate fi mai distractivă, casual și mai primitoare.

2. Spațiu eficient

Un avantaj binecunoscut al canapelelor în formă de L, al canapelelor cu secțiuni sau al colțarelor este eficiența spațiului lor. Spre deosebire de o canapea obișnuită, care are o formă fixă, cele mai multe secționale sau colțare pot fi modelate pentru a se potrivi spațiului în care trebuie să intre. În plus, canapelele în formă de L care, spre deosebire de secționale, au o formă fixă, pot umple în continuare colțuri incomode și pot aduce o valoare excepțională spațiului neutilizat. Mai mult, o canapea în formă de L este, de asemenea, forma perfectă pentru a se potrivi cu o măsuță de cafea chiar în fața ta, pentru a-ți pune băuturile sau pentru vă ridica picioarele. Ceea ce ne aduce la următorul nostru punct ...

3. Versatilitate

Canapelele, secționalele și colțarele în formă de L sunt piese de mobilier extrem de flexibile. Sunt versatile și adaptabile, pentru că pot fi personalizate și modificate, deoarece forma în L le permite să se încadreze în colțuri incomode, care rareori pot fi concretizate la fel de frumos de o altă piesă de mobilier.

Deși aceste canapele ocupă mai mult spațiu, pe ele se pot așeza mai multe persoane, mai confortabil și folosesc acel spațiu mai eficient decât ar face canapelele obișnuite sau aranjamentele obișnuite de așezare. Acest lucru le face foarte potrivite și foarte recomandate pentru cei cu nevoi personalizate sau pentru cei care doresc să ia lucrurile în propriile lor mâini și să proiecteze o cameră de zi de care pot fi mândri.

4. Spațiu de stocare

Spre deosebire de majoritatea canapelelor obișnuite, secționalele și colțarele sunt modificate în special pentru a veni cu spații de depozitare sub scaune. Acest lucru corespunde naturii mai funcționale a acestui tip de mobilier. Cu acest spațiu suplimentar de depozitare, vă puteți elibera pereții pentru a crea mai mult spațiu în camera de zi, permițându-i să respire, în loc să-l aglomerați cu dulapuri de depozitare și alte corpuri. Puteți pune perne, pilote sau pături suplimentare în aceste spații de depozitare, menținându-vă camera de zi fără dezordine, deschisă și aerisită.

5. Accesibilitate

În ceea ce privește cumpărarea unui întreg set de canapele și fotolii pentru camera de zi, care în zilele noastre constă dintr-o canapea de 3 locuri, una de 2 locuri și poate unul sau două fotolii, o singură canapea în formă de L și un fotoliu ar fi perfecte. Casele sunt din ce în ce mai mici acum oricum, iar spațiul devine mult mai important. O canapea în formă de L ar putea fi mai scumpă decât o canapea cu 3 locuri, dar oricum poate așeza confortabil mai mulți oameni! O canapea în formă de L este ca o canapea cu 3 locuri și una cu 2 locuri, montate împreună, la un preț mult mai ieftin decât obținerea celor două separat.

Comentarii Facebook