32.000 de accesari pe Stiri de Cluj.ro au fost facute ieri de 6000 de clujeni! Va multumim!

La doar 6 luni de la lansarea pe piata, site-ul Stiri de Cluj. ro si-a gasit categoric un loc in preferintele utilizatorilor de net din Cluj. Ieri, la 6 luni de la lansare, 6044 de clujeni au fost interesati fiecare de 5,3 stiri de pe site, inregistrand un total de aproape 32.000 de accesari, mai exact, 31976. Va multumim tuturor celor care ne urmariti in incercarea nostra unica pe piata clujeana de a oferi "Informatii locale non-stop!".

 

Cele mai vizualizate stiri au fost in data de 23 iunie, cele in care va prezentam dezastrul care a avut loc in comunca Jucu, pe drumul national 1 C, intre Cluj-Napoca si Gherla, practic fiecare dintre cititorii de ieri ai Stiri de Cluj.ro, vizualizand in medie trei dintre stirile legate de drama pe care o traiesc locuitorii din zona.

 

Peste 2000 de cititori au ales sa urmareasca imaginile video in care combustibilul din rezervoarele de la o benzinarie din Jucu au fost scoase din pamant, iar benzina s-a revarsat in apele care curgeau precum un rau pe Drumul National 1 C. Aproape 4000 de cititori au urmarit si imaginile cu drumul 1C Cluj-Gherla blocat de ape.

 

Va multumim ca va pasa si ca dati dovada de compasiune fata de tragedia prin care trec localnicii din Jucu!

 

Comentarii Facebook