10% dintre clujeni vor circula cu mijloace de transport in comun ecologice pana in 2016

Numarul calatorilor care circula cu mijloace ecologice de transport in comun va creste pana la 10% pana in 2016, anunta Primaria Cluj.

 

In cadrul unui proiect derulat de Ministerul Administratiei, in care Primaria Cluj este beneficiar, autoritatile locale intentioneaza sa creasca pana la 10% numarul calatorilor care circula cu mijloace ecologice de transport in comun.

 

"In cadul procesului de elaborare a politicii publice s-au derulat mai multe etape. Pana in aceasta faza s-au desfasurat etapele de definire a problemei, identificarea temei politicii publice, culegerea de date si informatii legate de aceasta problematica, identificarea optiunilor de solutionare. Consultarea publica privind politica de incurajare a utilizarii transportului urban ecologic in municipiul Cluj-Napoca va preceda adoptatea de catre legislativul local a politicii astfel rezultate", se arata intr-un comunicat al Primariei.

 

Primaria organizeaza in data de 1 septembrie o dezbatere publica pe tema "Transport urban ecologic in municipiul Cluj-Napoca", la care sunt invitati sa participe cetatenii si alti factori interesati.

Comentarii Facebook